PIC Project: Ampaian Automatik GSM

November 1st, 2014  Posted at   Project Mechatronic, Project PIC
arrow   |   38 Commentsarrow

Ampaian Automatik GSM

Ampaian Automatik GSM adalah projek untuk ampaian pakaian yang boleh di keluarkan dan di masukkan mengikut keadaan cuaca. Ia juga mempunyai pemantauan dan kawalan secara GSM menggunakan SMS.

Berikut adalah skematik Ampaian Automatik GSM

Schematic Ampaian Automatik GSM

Harga projek Ampaian Automatik GSM adalah RM1100 tidak termasuk bantuan teknikal. Di bawah adalah cara projek ini berfungsi.

38 Responses to “PIC Project: Ampaian Automatik GSM”

  1. Bang ijat says:

    Saya nk beli PCB layout je dulu bole x

  2. fizz says:

    bole cadangkan x apa2 yg bole ditambah

  3. Rezza says:

    Apa name barang yg hantar mesej tu

  4. hermione says:

    saya berminat dgn projek ni … bole x bagi detail project sebab saya nk present kat lecturer kalau diorang approve saya akan contact awak.. bayang95@gmail.com

  5. bayang says:

    alat yang detect ujan tu apa name dia

  6. Constantine says:

    assalamualaikum, sy berminat dengan projek ampaian automatik ini. berapa harga nya ye? mohon balas di email sy.constantinerayz@icloud.com .terima kasih

  7. michi says:

    boleh saya tahu motor jenis apa yg digunakan

  8. wafiq says:

    aslm,minta jasa baik, boleh x tolong berikan fungsi asal projek ini dibina beserta kelebihan projek ini,terima kasih

  9. izati says:

    assalamualaikum, sy berminat dengan projek ampaian automatik. berapa harga nya ye? mohon balas di email sy. terima kasih

  10. geetha jayagoby says:

    Selamat pagi.Saya pelajar politeknik ingin membuat ampaian autoamtik menggunakan rangkaian sebagai projek akhir saya.Boleh tak saya tempah projek ini? Terima Kasih

Leave a Reply to izati

What is 5 + 5 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)