Posts Tagged ‘Cytron’

October 29th, 2010  Posted at   Peribadi
   |   1 Comment

Bersempena dengan hari ulangtahun Cytron yang ke-6, Cytron Technologies mengadakan Crazy Sale dimana  kebanyakan produk mendapat diskaun sebanyak 50%. Cytron Go Crazy Sale ini hanya untuk pembelian secara online dalam masa 24jam sahaja iaitu pada 29 Oktober 2010.

(more…)

September 23rd, 2010  Posted at   Peribadi
   |   5 Comments

Bulan ni bulan September kan, ada hari special. Dah jadi pelanggan Cytron Technologies, hari ini dapat birthday voucher. Di bawah ni adalah kandungan e-mail tersebut. Birthday terpaksa di tutup sebab rahsia daa dan Voucher Key pun kena tutup nanti korang curi nombor tu, hehe.

(more…)