Dapat Voucher Dari Cytron

September 23rd, 2010  Posted at   Peribadi
arrow   |   5 Commentsarrow

Bulan ni bulan September kan, ada hari special. Dah jadi pelanggan Cytron Technologies, hari ini dapat birthday voucher. Di bawah ni adalah kandungan e-mail tersebut. Birthday terpaksa di tutup sebab rahsia daa dan Voucher Key pun kena tutup nanti korang curi nombor tu, hehe.

Voucher kat atas tu tak tahulah berapa ringgit. Nanti kena beli barang baru tahu la. Saya check balik dah berapa banyak beli barang kat Cytron. Kat bawah ni la segala pembelian dengan Cytron selama dua tahun ni (2009 dan 2010). Kalau ada barang baik (kalau ada duit), mesti saya beli punya.

5 Responses to “Dapat Voucher Dari Cytron”

  1. shah says:

    Salam,saya adalah silent reader sedare.Tahniah kerana membuat blog teknikal begini.Banyak boleh belajar.

    p/s:voucher tu bernilai rm5 je seperti tertera di belah atas kanan.nak beli parts time sale harituh,tak sempat online dah abes stock la pulak.

  2. fik says:

    mcm mana nak guna birthday voucher ni?
    sblm ni pernah dpt . bila tengok balik tarikh, dh expired rupanya..
    rugi la plak.

  3. Napie says:

    hoho nie pelanggan setia Cytron nie..

    aku pon baru nk start beli drpd Cytron sjk ada duit lebih nie..

    Ada blog ko nie boleh wat rujukan sedikit sebanyak.

Leave a Reply

What is 12 + 4 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)